X
تبلیغات
رایتل

21 خرداد 1390 ساعت 10:43 ق.ظ

 

                                         کباب مجلسی



    


اسم کباب که به میان بیاید بزاق دهان چنان ترشح خود را دوچندان می کند که فرد مستمع هرچه تلاش کند نمی تواند کنترل این غده برون ریز را در دست بگیرد و بصورت کاملا غیرارادی و بی اختیار آب از لب و لوچه اش به بیرون تراوش می کند.بالاخره این لذیذ دوست داشتنی پیوندی ناگسستنی با ملت ما دارد. فرقی هم نمی کند چنجه باشد، لاری، کوبیده سلطانی و یا بختیاری! هرچه باشد خوشمزه است و گوارا!!!

اما نوع خاصی از این لذیذ ایرانی البته با ظاهری متفاوت نسبت به سایر هم قطارانش و تزئیناتی بسیار پرخرج که گاه هزینه آن از خود کباب نیز بیشتر است جای خود را در میان برخی جماعت خاص و البته تاثیرگذار بازکرده است. از عجایب این کباب که به کباب مجلسی شهرت دارد اینکه در فصول خاصی از سال و عمدتا هر 4 سال یکبار پخت می شود(شاید الگوبرداری از جام جهانی باشد و نه چیز دیگری!) گوشت کباب مجلسی را از 6 ماه قبل بلکه بیشتر در آب و نمک فراوان می غلتانند تا حسابی به کام نوش جان کننده گوارا باشد.

کباب مجلسی در پخت هیچ تفاوتی با سایر کباب ها ندارد البته فرق اساسی ان در نحوه تزئین اش است. نوع تزئین نیز بسته به شرایط مالی میزبان و البته موقعیت اجتماعی میهمان فرق می کند. مثلا اگر مصرف کنند ورزشکار باشد با اشیائ از قبیل توپ فوتبال چهل تکه و اگر جوان باشد با کارت شارژهای مختلف اعم از همراه اول و ایرانسل تزئین می شود...

مکان سرو: فرد میزبان یا همان صاحب کباب میهمانان خود را بصورت دسته دسته و با تفکیک شغل،سمت و سن به باغ شخصی خود و یا روستاهای خوش آب و هوا دعوت می کند. جالب اینکه نام کباب مجلسی در فهرست هیچ رستورانی به چشم نمی خورد. در کتب قدیمی آمده است که کباب مجلسی حاوی برخی مواد خاص است که فرد مصرف کننده را در حالتی بین خواب و بیداری نگاه داشته و در ان موقع است که میزبان با بیان جملاتی از قبیل" اسم من را روی کاغذ سفید بنویس" و یا" کاغذ را حتما در یک جعبه بیانداز" وارد ضمیر ناخودآکاه میهمان می شود. البته فرد مصرف کننده بعد از بازگشت به حالت طبیعی بدون اینکه چیز خاصی را به یاد آورد، در ضمیر ناخوداگاه خود به فکر نوشتن اسم میزبان بر روی یک تکه کاغذ سفید می افتد. البته  در موعدی معین! درست مثل فیلمinception)القاء! البته دانشمندان هنوز از صحت و سقم این موضوع اطلاع جامعی ندارند. از آنجا که پخت کباب مجلسی بسیار پرهزینه است، برخی مراکز خیریه موسوم به" قدرت و ثروت" عهده دار تامین هزینه می شوند و البته میزبان نیز متعهد می شود در صورت موفقیت، در آینده ای نزدیک زحمات این مراکز را بصورت نامحسوس و در قالب برنده شدن در مناقصات خاص و یا اعطای برخی مجوزهای پر سود، جبران کند...

صابر سالاری سردری

ندای هرمزگان




del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo